Mir i Dobro svima
 
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Komentari na HoF ove OVDJE

Go down 
AuthorMessage
a
Guest



PostSubject: Komentari na HoF ove OVDJE   Mon Jun 15, 2009 3:03 pm

smij se majmune koliko hoces al ja sam sretan covjek jer svaki put unatoc offerskoj moci ne znate porusiti prave zgrade a to mi je vrlo zanimljivo gledat, 500 kata a meni hrana ode samo 500 u minus.. gle karkad,sad se ja smijem jer sam u pola sata dosao u plus,vojsku nisam izgubio jer sam ju smicao svaki put.. vi samo nastavite i gustajte u ovim takozvanim hofovima..kazem takozvanim jer niti jedan napad nije na jaceg igraca,na selo koje se deffa pa da se posteno potucemo.. idete uvijek na manje igrace i rusite prazna sela a nakon toga se prozivate pravim savezom.
imate 5 offova, sve ostalo vam ne vrijedi ni pisljivog kurca, kad gubite ne postate niti jedan hof a misim da ste proslog tjedna posteno izgubili na vise strana.
zanimljivi ste jako, dugo ovo igram ali prvi put da sam naletio na ovako los savez, savez pun ogorcenih ljudi koji igru shvacaju preozbiljno i zapravo poceo sam se brinuti jer vas 20-tak zapravo uopce ne spava niti radi nesto u zivotu osim buljenja u travian.. decki,zapitajte se zasto to radite,shvatite ovo kao igru sto u biti je ali i zivite svoj zivot.
pustite prepucavanja po forumima,izigravanja majmuna i kurcenja pred drugim igracima. nece vam to nista dobroga donijeti.
Ako se smatrate jakim i velikim savezom onda kad izgubite bitku to i priznajte i pokazite ovdje svima.. jer ovo sto se tu vidi je demagogija. ove tri stranice su nastale rusenjem u trajanju 3 i pol mjeseca. dicktat je toliko porusio u jednom danu. priznajte neke stvari pa cemo onda lijepo razgovarat.
netko se tu nasalio u vezi skripti.. gle kolega,cinjenica je da ste se smirili kad je karkad naletio na kaznu i da od tada redovno saljete po 6 napada u sekundu umjesto dotadasnjih 12. lol! dakle,imate i srece jer su vam svi offeri trebali biti kaznjeni.
lijep pozdrav

p.s. hero, ocekujem da mi obrises post u roku 5 minuta jer nedaj boze da drugi vide koju kritiku na tvoj savez hehehe
Back to top Go down
felixx



Male Number of posts : 12
Age : 30
Location : Zagreb

PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Mon Jun 15, 2009 3:48 pm

zakaj se ti ljutis sinek?
nema smisla na puno stvari koje si pisao odgovarat pa cu samo na neke.
ak ti se ne svidjaju nasi napadi, zasto ih komentiras?
ak si se doso hvalit kak si brzo digo farme onda super, al mozes i svoj forum za to napravit Very Happy
ak ne znas kak, kaze ce ti pomoc, dobar je lik Very Happy
ak ti volis napadat sela sa 30 k deffa samo izvoli Smile
posebno mi je drago kako si naglasio da nemate namjeru deffat slabije igrace.ne znam tko je gluplji, ti sto to izjavis na glas, ili oni(takozvani slabiji igraci bez kojih nista ne mozete jer jedino na masu i igrate) koji trpe takav nemar i nesposobnost Smile
ako mi shvacamo igru preozbiljno zasto ti dolazis nas pljuvat na nas forum kad se sve to moze kulturnije
jos bolje, ako smo mi preozbiljni, zasto si ti bijesan sad? Very Happy

posebno me veseli tvoja izjava gdje nas pozivas da pustimo prepucavanje po forumima Very Happy:D
necu ni pitat sto je tvoj cijeli post onda Smile

vi svoje hofove isto smijete postat ako zelite, cak smijete i kod nas Smile ergo, ne seri Smile
ove 4 stranice(bar kolko meni brojevi idu) su nastale vise manje od onda od kad su nastale.. stariji hofovi su rijetki jer je travilog izbrisao vecinu starih reportova, to se nadam da znas Smile
sto se tice skripti, kolko ja znam nas igrac se zalio u njemacku i sad ponovo igra Smile
o lijepom razgovoru s tobom vjerojatno nema nikakvog govora posto ti svoj post pocinjes vrijedjanjem..
a taj tvoj post bi stvarno trebao ostat spremljen da se vidi kolko mutav covjek moze biti da nesto takvo napise Smile
i slobodno se potpisi drugi put da znamo di nas to taj straaaaaasni deff ceka Smile
pozz
felixx
Back to top Go down
View user profile
Najjaci/TristanM

avatar

Number of posts : 20

PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Mon Jun 15, 2009 3:54 pm

a wrote:
smij se majmune koliko hoces al ja sam sretan covjek jer svaki put unatoc offerskoj moci ne znate porusiti prave zgrade a to mi je vrlo zanimljivo gledat, 500 kata a meni hrana ode samo 500 u minus.. gle karkad,sad se ja smijem jer sam u pola sata dosao u plus,vojsku nisam izgubio jer sam ju smicao svaki put.. vi samo nastavite i gustajte u ovim takozvanim hofovima..kazem takozvanim jer niti jedan napad nije na jaceg igraca,na selo koje se deffa pa da se posteno potucemo.. idete uvijek na manje igrace i rusite prazna sela a nakon toga se prozivate pravim savezom.
imate 5 offova, sve ostalo vam ne vrijedi ni pisljivog kurca, kad gubite ne postate niti jedan hof a misim da ste proslog tjedna posteno izgubili na vise strana.
zanimljivi ste jako, dugo ovo igram ali prvi put da sam naletio na ovako los savez, savez pun ogorcenih ljudi koji igru shvacaju preozbiljno i zapravo poceo sam se brinuti jer vas 20-tak zapravo uopce ne spava niti radi nesto u zivotu osim buljenja u travian.. decki,zapitajte se zasto to radite,shvatite ovo kao igru sto u biti je ali i zivite svoj zivot.
pustite prepucavanja po forumima,izigravanja majmuna i kurcenja pred drugim igracima. nece vam to nista dobroga donijeti.
Ako se smatrate jakim i velikim savezom onda kad izgubite bitku to i priznajte i pokazite ovdje svima.. jer ovo sto se tu vidi je demagogija. ove tri stranice su nastale rusenjem u trajanju 3 i pol mjeseca. dicktat je toliko porusio u jednom danu. priznajte neke stvari pa cemo onda lijepo razgovarat.
netko se tu nasalio u vezi skripti.. gle kolega,cinjenica je da ste se smirili kad je karkad naletio na kaznu i da od tada redovno saljete po 6 napada u sekundu umjesto dotadasnjih 12. lol! dakle,imate i srece jer su vam svi offeri trebali biti kaznjeni.
lijep pozdrav

p.s. hero, ocekujem da mi obrises post u roku 5 minuta jer nedaj boze da drugi vide koju kritiku na tvoj savez hehehe


joj ja inace brisem ali sad necu jer mi je divno gledati osobu koja toliko sama sebi laze i tjesi se da je to pravo cudo. jesi u saboru mozda? ili imas memoriju sa nekog drugog servera dok sanjas? neznam. ugl ako diktat toliko rusi molim te posalji mi hofove i stavim ih. naravno neces jer ih imate mizeriju jednu malu. ima vas 500 cca jos najbolje da niste nista srusili. lol. da nemate atilu lorda dicka i gladijatore klinca ne bi srusili.

sto se kazni tice mudrijasu karkadu nije ni vojska ni pop srusen dakle sto ti to govori? da mozes poslati vise od 3 napada u sekundi znao bi da se na 3.5. ogranicio moguci broj napada na 6.

dok se sam tjesis tu radje deffaj nekog igraca jer ste smijesni. pozdravic i nemoj se puno zivcirati.


p.s. dat cu ti za pravo kad usporedimo hofove i vidimo tko je u pravu.

p.p.s. rijeci kao majmune i slicno zaboravi na ovom forumu. nekulturan budi na svome.
Back to top Go down
View user profile
HERO



Number of posts : 44

PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Mon Jun 15, 2009 5:44 pm

a wrote:
smij se majmune koliko hoces al ja sam sretan covjek jer svaki put unatoc offerskoj moci ne znate porusiti prave zgrade a to mi je vrlo zanimljivo gledat, 500 kata a meni hrana ode samo 500 u minus.. gle karkad,sad se ja smijem jer sam u pola sata dosao u plus,vojsku nisam izgubio jer sam ju smicao svaki put.. vi samo nastavite i gustajte u ovim takozvanim hofovima..kazem takozvanim jer niti jedan napad nije na jaceg igraca,na selo koje se deffa pa da se posteno potucemo.. idete uvijek na manje igrace i rusite prazna sela a nakon toga se prozivate pravim savezom.
imate 5 offova, sve ostalo vam ne vrijedi ni pisljivog kurca, kad gubite ne postate niti jedan hof a misim da ste proslog tjedna posteno izgubili na vise strana.
zanimljivi ste jako, dugo ovo igram ali prvi put da sam naletio na ovako los savez, savez pun ogorcenih ljudi koji igru shvacaju preozbiljno i zapravo poceo sam se brinuti jer vas 20-tak zapravo uopce ne spava niti radi nesto u zivotu osim buljenja u travian.. decki,zapitajte se zasto to radite,shvatite ovo kao igru sto u biti je ali i zivite svoj zivot.
pustite prepucavanja po forumima,izigravanja majmuna i kurcenja pred drugim igracima. nece vam to nista dobroga donijeti.
Ako se smatrate jakim i velikim savezom onda kad izgubite bitku to i priznajte i pokazite ovdje svima.. jer ovo sto se tu vidi je demagogija. ove tri stranice su nastale rusenjem u trajanju 3 i pol mjeseca. dicktat je toliko porusio u jednom danu. priznajte neke stvari pa cemo onda lijepo razgovarat.
netko se tu nasalio u vezi skripti.. gle kolega,cinjenica je da ste se smirili kad je karkad naletio na kaznu i da od tada redovno saljete po 6 napada u sekundu umjesto dotadasnjih 12. lol! dakle,imate i srece jer su vam svi offeri trebali biti kaznjeni.
lijep pozdrav

p.s. hero, ocekujem da mi obrises post u roku 5 minuta jer nedaj boze da drugi vide koju kritiku na tvoj savez hehehe

nije ovo kritika ovo je idiotizam i svatko sa iole malo mozga ce to tak i shvacat...
prvo otisla ti je hrana samo 500 u minus jer ti je selo skatano na 20 popa a imao si 480f falangica, flanage rikle a za 20 hrane si napravio farme, bravo ti!
rusimo prazna sela? o kako smo samo zli... nejdemo tamo gdje je ceka? sram nas moze biti... sva sreca sto dicktat nije takav pa se zakuca gdje i kad stigne... ok, mi imamo 20-tak offovai i offera... vi imate jednog, i taj je na 40 sati od nas...
i onda kad ti ponestane argumenata (nije da si ih uopce i imao) prelazimo na ad homine... uvijek ste govorili da mi nemamo zivot, da kod nas igraju po 8 igraca jedan account, da koristimo skripte, upocetku su bili i multihunteri na nasoj strani... to je sigurno apsolutno tocno jelda? 3 i pol mjeseca? vec sam vama dicktatovcima govorio, ako neznate racunat iz glave imate prste, ako vam prsti nisu dovoljni uzmite abakus... 12 napada u sekundi? jel se opet vracamo na onaj pilgrimov post gdje je optuzio karkada da salje 12 napada u sekundu da bi se izblamiro posto su to bili napadi u minutu a ne u sekudnu... covjek bi rekao da ce barem na vlastitim greskama naucit ali izgleda da balonji ko sto si ti niti to ne pomaze...
a ovo si majstorski zakljucio, mi imamo srece.... strasan si decko, strasan...
ako te netko od mid-ovaca skata, jezik za zube, obnovi selo/a, napravi vojsku i vrati mu istom mjerom... retoriku ostavi za one koji nesto i rade u igri (nadam se da se pilgrim nece naci ovdje)
a ne za one koji pusu u prazno...
Back to top Go down
View user profile
takozvan
Guest



PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Mon Jun 15, 2009 7:19 pm

ma ovaj nadasve smiješni i presmješni post je 99 % postalo jedno 'malo dijete koje je milo' Laughing

ono nekuži da nema pojma i da je više se zgadilo svima sa svojim kukanjima.... i nekuži da je više puta ispadalo da nema pojma o ničemu.....pošto je zgadilo svima život na službenom forumu traviana sad s istom namjerom je stiglo i ovdje. Razz ...pifž


a imam i dokaze da je farma Shocked ..........lol( ime nepitaj jer neču reč jerbo me strah da me vi opasni dicktatovci nebi skatali za 20-30 pop-a) Laughing affraid
Back to top Go down
hardnheavy

avatar

Male Number of posts : 14

PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Tue Jun 16, 2009 2:46 pm

evo osjetio sam potrebu da kažem nešto o tome kako dictat ruši sve oko sebe
meni su katali selo (prvo pa muško) negdje oko mjesec i po dana No (toliko o ekspertizi njihove igre)
u napad na mene (koji sam osobno imao malo deffa i drugi su bili daleko da pošalju ali su slali pa koliko je ko mogao i putovalo je po dan i po da stigne kod mene) je išlo i po 7 IGRAČA (koliko vas je trebalo albino ) i opet ste mi tek malo spustili zgrade a da ne spominjem neke poput pilgrima koji je kod mene izgubio u svojim famoznim napadima preko 100 kata affraid (on mi je sam čestitao tko hoće neka ga pita pa će čuti od njega da ne bude rekla-kazala)
rekao sam vam da me ne čačkate da ću vam to dobro naplatiti (mislili ste da se bahatim a kako sad stoje stvari - nešto sam vratio ali nisam još ni blizu ostvarenom [za one koji se pitaju šta sam to napravio mislim da je dovoljno spomenuti par novopridošlica u dictat koji su obrisali račun pa ga otvorili na drugim mjestima; zatim neki od vas su mi najdraže farme geek ])

eh da ne zaboravimo unatoč opsadi dictata albino ja sam uspio osnovati selo na drugom mjestu što nije mala stvar kad su dnevno na mene slali i po 20- 30 napada

jedino mi je žao što nemam više tih raporta da i na taj način dokažem ono što govorim

i još jedan slatkiš za kraj u vezi tko je kakva ekipa (jer mi nevaljamo, nismo složni = beskorisni smo)
mogu samo pohvaliti prvo moja 2 sitere nigjde boljih nema (stvarno se upotpunjavamo tako da satnica vrlo malo trpi kad nismo aktivni )
imam saznanja kako vi poštujete suradnje i NNP sa drugim savezima da ste jednog od mojih poznanika iz THE saveza katali čisto valjda zato jer ne možete nas iz MID-a
svaka čast na izjavi da zanemarujete male igrače i da ih ne deffate nadam se da će isti kad ojačaju prijeći u neki inteligentniji savez jer su vjerovatno kad vas zato da ih nebi po cijeli dan katali
bolje vam je da se prihvatite i ostavite za one koji to i znaju(čitaj MID)
Back to top Go down
View user profile
Koda je
Guest



PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Tue Jun 16, 2009 9:18 pm

Dali smo na znanje svim igracima iz saveza (svi Dicktata) da nesaraju po tuđim forumima i da ne pisu gluposti no nema veze sad vec kad jesu.To sto ti kazes da smo ne inteligentni to je samo idiotizam jednog ogorcenog igraca.Posto ste tako inteligentni visoko obrazovani i neda vam se svađati sa nama dicktatovcima,pa obrisite post, vas je forum nije nas.Slažem se sa vama u jednom da ovaj prvi post nije bio potreban. no ovo je igra pa nema potrebe za vrijeđanjem sa bilo koje strane.Kako tko igra njihova stvar i ako zeli netko skatati naselje za 30 stanovnika onda ga pusti da kata koliko ga volja.
No HERO I ostali, znate i sami da ste sad izgubili off kod par biki bar par vasih igraca pa se nekurcite s nicim.
Poruka nije trebala biti provkativnog sadrzaja nego je trebala opravdati par rjeci i recinica.
Back to top Go down
HERO



Number of posts : 44

PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Wed Jun 17, 2009 12:14 am

Koda je wrote:
Dali smo na znanje svim igracima iz saveza (svi Dicktata) da nesaraju po tuđim forumima i da ne pisu gluposti no nema veze sad vec kad jesu.To sto ti kazes da smo ne inteligentni to je samo idiotizam jednog ogorcenog igraca.Posto ste tako inteligentni visoko obrazovani i neda vam se svađati sa nama dicktatovcima,pa obrisite post, vas je forum nije nas.Slažem se sa vama u jednom da ovaj prvi post nije bio potreban. no ovo je igra pa nema potrebe za vrijeđanjem sa bilo koje strane.Kako tko igra njihova stvar i ako zeli netko skatati naselje za 30 stanovnika onda ga pusti da kata koliko ga volja.
No HERO I ostali, znate i sami da ste sad izgubili off kod par biki bar par vasih igraca pa se nekurcite s nicim.
Poruka nije trebala biti provkativnog sadrzaja nego je trebala opravdati par rjeci i recinica.
jesmo mi dosli na vas javni forum i kenjali po vama? ne, nismo, pa bih vas molio da ni vi nekenjate po nasem... vec sam reko, ako hocete kenjat, imate vanjski forum... da se neslazemo, to je ocito ali ako nemam sta lijepo napisat o vama onda ni nepisem... e sad sto ste vi uposlili par provokatora koji nemaju pametnijeg posla, poceli spammat na nasem forum, to daje sliku o vama, ne nama...
ovaj forum nije napravljen da se mi prepucavamo i zato sam i brisao postove... da vas ima normalnih, ima, dal su budale najglasnije, itekako jesu a jel vam to treba prosudite sami...
a ova predzadnja recenica mi nije nimalo jasna pa bih te molio da ju preformuliras:off kod par biki bar par Neutral
Back to top Go down
View user profile
Koda je
Guest



PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Wed Jun 17, 2009 1:36 am

Kao sto rekoh slazem se sa tobom da nebih trebai pisati nista po vasem forumu..ti si administrator jelte? pa zabrani nam da pisemo po forumu ionako samo mi gledamo hofove i slicno lol...
JoJ gle sto od igrice napravismo..umjesto da popijemo jednu mi se tu svađamo zbog nicega....
Ma pisite po nasem forumu svejedno sam tu aktivniji nego tamo...
Ono je trebalo bii bitki no pisem u mraku staces.....
no ljepi HOFOvi , rjetko cete to cuti od kojeg Dicktatora ali sta je je !
Back to top Go down
HERO



Number of posts : 44

PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Wed Jun 17, 2009 3:36 am

Koda je wrote:
Kao sto rekoh slazem se sa tobom da nebih trebai pisati nista po vasem forumu..ti si administrator jelte? pa zabrani nam da pisemo po forumu ionako samo mi gledamo hofove i slicno lol...
JoJ gle sto od igrice napravismo..umjesto da popijemo jednu mi se tu svađamo zbog nicega....
Ma pisite po nasem forumu svejedno sam tu aktivniji nego tamo...
Ono je trebalo bii bitki no pisem u mraku staces.....
no ljepi HOFOvi , rjetko cete to cuti od kojeg Dicktatora ali sta je je !
mislim da nema potrebe da vam zabranjujem pristup forumu kad znam da se i vi i mi mozemo kulturno ponasati...
a sto se vaseg foruma tice, malo vam je umrtvio, nemam sta ujutro citat uz kavu Smile
Back to top Go down
View user profile
Koda je
Guest



PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   Wed Jun 17, 2009 11:58 am

Ma je....a vas je bas ko jutarnji, vise nekupujem novine otkad sam se registrirao na vas forum Wink.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Komentari na HoF ove OVDJE   

Back to top Go down
 
Komentari na HoF ove OVDJE
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Mir i Dobro :: Javno :: HoF-
Jump to: